Onze oplossingen

Diagnostiek

Wanneer de klachten helder zijn en het vermoeden op een allergie bestaat, is het van belang om dit te bevestigen met een bloed- en/of huidpriktest. Om een goede diagnose te stellen is de testuitslag van een allergietest, samen met de anamnese en eventueel aanvullend lichamelijk onderzoek nodig. Het stellen van een goede diagnose is noodzakelijk om een goede en passende behandeling te geven.

Snel tot een passende diagnose komen

Binnen onze focus van allergie vinden wij het belangrijk om producten en diensten te leveren die het stellen van een diagnose ondersteunen. Wij kunnen binnen je praktijk maatwerk nascholingen geven, over de achtergrond van diagnostiek en het doen van huidpriktesten om sneller tot een passende diagnose te komen. Daarnaast kunnen we je praktijk begeleiden in het opzetten van een compleet allergiespreekuur. Deze leermodules zijn geaccrediteerd.

Wil je aan de slag met diagnostiek in je praktijk

Wij ondersteunen in de praktijk. In deze video zie je hoe een skinpriktest wordt uitgevoerd.

Producten diagnostiek

Huidpriktestvloeistof en benodigdheden

De gebruikte referenties vindt u hier.

Allergie Kenniscentrum

In het allergie kenniscentrum vind je verschillende congressen en nascholingen. Daarnaast kun je diverse materialen aanvragen voor jou als arts en voor je patiënt.

Onze oplossingen

Als wereldwijd marktleider op het gebied van allergeen immunotherapie hebben wij behandelingen in verschillende vormen voor de meest voorkomende inhalatieallergieën.

Alles over allergie

Met allesoverallergie.nl willen wij consumenten beter op weg helpen om hun allergieklachten onder controle te krijgen of een manier te vinden om er makkelijk(er) mee om te gaan.

Deze website is speciaal voor zorgprofessionals!

Bent u uw inloggegevens vergeten? Vraag hier je gegevens opnieuw op.

Voordelen op een rij!

Gast
Geen RIZIV
RIZIV
Openbare informatie
Inschrijven evenementen
Materialen bestellen
Toegang tot besloten deel
Toegang geaccrediteerde e-learnings
Richtlijnen en protocollen

Maak een account aan

Zoeken binnen de hele website.

Vul uw BIG nummer in