Contact

Direct contact

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder

T +31 365397840

Neem contact met mij op

Wil je dat wij contact opnemen? Vul an het onderstaande contactformulier in en klik op ‘Versturen’. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Als je aangeeft over welk onderwerp je vraag gaat dan kunnen we je met de goede afdeling in contact brengen

Contactgegevens

Voor bijwerkingen verzoeken wij je dit formulier niet te gebruiken, maar een e-mail te sturen naar: alk.belgium@biomapas.com

Je gegevens worden alleen gebruikt zodat de juiste medewerker telefonisch of per e-mail contact met je op kan nemen. Meer informatie is te lezen in onze privacy verklaring.

De gebruikte referenties vindt u hier.

Therapietrouw

Therapietrouw is een belangrijke voorwaarde voor een effectieve behandeling met immunotherapie. Speciaal daarvoor heeft ALK AllergieSupport ontwikkeld.

Allergie Kenniscentrum

In het allergie kenniscentrum vind je verschillende congressen en nascholingen. Daarnaast kun je diverse materialen aanvragen voor jou als arts en voor je patiënt.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de ALK nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onder andere nascholingen, nieuws, producten en andere allergie-gerelateerde informatie.

Deze website is speciaal voor zorgprofessionals!

Bent u uw inloggegevens vergeten? Vraag hier je gegevens opnieuw op.

Voordelen op een rij!

Gast
Geen RIZIV
RIZIV
Openbare informatie
Inschrijven evenementen
Materialen bestellen
Toegang tot besloten deel
Toegang geaccrediteerde e-learnings
Richtlijnen en protocollen

Maak een account aan

Zoeken binnen de hele website.

Vul uw BIG nummer in